12. 10. 2019 Oddílová výprava – Akce „Nálet“

Tentokrát nepojedeme nikam daleko, zato společně uděláme dobrý skutek. V rámci této výpravy pomůžeme ostatním Libereckým oddílům v rámci lesní brigády. Akce je určena pro všechny věkové kategorie (pro mladší členy najdeme vhodnou činnost), a proto prosíme o co největší účast.

Nepodceňte prosím svoji výbavu a buďte připraveni na nepřízeň počasí (což je také políčko ve stezkách, které si v případě skutečné nepřízně počasí můžete na této akci splnit). Určitě si nezapomeňte vzít něco na opečení – nemusí to být jen buřty s chlebem, ale je třeba i sýr nebo zelenina, jak kdo má rád. Určitě si na opékání neberte syrové maso.

Na výpravu dohlédne Sysel (Hugo Jiroušek), tel: 739 771 765, v případě jakýchkoli nejasností, problémů a komplikací volejte Kaerua (Jan Brejcha), tel: 605 400 238.

Sraz: 9:00 na konečné tramvaje v Lidových sadech.

Návrat: na konečné tramvaje v Lidových sadech, mladší 10 let v 15:00, ostatní v 16:30, dobrovolníci mohou zůstat až do úplného konce, který je plánován nejpozději na 17:30.

S sebou: svačinu (kromě běžné svačiny si vezměte buřty na opékání a chleba, co kdo sní), pití (dostatek tekutin, alespoň 1l, starší jedinci alespoň 1,5l), tužku, papír, tenisák, nůž, uzlovačku, KPZ, hrneček či ešus na čaj (ten bude dodán organizátory), kdo má tak zahradní nůžky, pracovní oblečení k možnému ušpinění během dne, doporučujeme pevnou zpevněnou obuv do terénu (nevhodné jsou tenisky) v krajním případě holínky, pracovní rukavice, pláštěnku.

Družina dohromady: celtu pro přikrytí batohů (najdete ve skladu), polní nebo alespoň zahradní lopatku, 1x-2x pilu (půjčte si ve skladu v klubovně, jsou tam i nové listy, radši vezměte více menších, než jednu velkou),  pracovní rukavice (vezměte ze skladu všechny co tam jsou, na půjčení našim členům), fotoaparát (stačí i mobil s rozumným foťákem) pro pořízení snímků z akce.

Tento záznam byl publikován v Výpravy . Uložit odkaz do záložek.