Vánoční oddílovka 21. – 22. 12. 2019

Letošní Vánoční oddílovou prožijeme netradičně mimo naši klubovnu. Pojedeme do sokolovny v Janově nad Nisou, kde si zahrajeme nejen spoustu her v tělocvičně, ale o své slovo se přihlásí i tradiční zvyky našeho oddílu.

Vánoční oddílovou připravuje Kaeru, proto se s dotazy prosím obracejte přímo na něj, buď telefonicky: 605 400 238, nebo emailem: brejchaja@gmail.com; případně na oddílový email: odd-petka@skaut.cz.

Sraz: v sobotu 21. 12. v 8:30 na Fügnerově pod hodinami.
Návrat: v neděli 22. 12. ve 12:50 tamtéž.

S sebou (nově přidané věci jsou vyznačeny tučně): povinné věci, svačinu na sobotní dopoledne, pití, dárek pro členy své družiny, ozdobu na vánoční stromeček, ozdoby na ptačí stromek (vysvětlí rádcové družin), jednu větší svíčku (na svíčkový pochod, prosím o důstojnou, novou svíčku, dortové svíčky nejsou pro tuto příležitost vhodné), oblečení do tělocvičny – tepláky nebo šortky, tričko, vhodné boty, vhodné oblečení i na ven – čepice a rukavice jsou nutností – ideálně mít i náhradní, oblečení na spaní (spacák není třeba, Janovská sokolovna je vybavena kvalitními postelemi s povlečením a peřinami), přezuvky, 20 vlašských ořechů, tři ruličky od toaletního papíru, potřeby osobní hygieny – ručník, mýdlo, kartáček na zuby, kdo má kroj, ešus (nebo misku), lžíci, 300 Kč. Kdo může, tak prosíme o bábovku, velmi nám to usnadní zabezpečení snídaně. 

Tento záznam byl publikován v Výpravy . Uložit odkaz do záložek.