Oddílové příspěvky 2019/2020

Jako každý rok, i letos je třeba k zajištění bezproblémového chodu našeho oddílu Vaší pomoci v podobě oddílového příspěvku. Letos jsme výši příspěvku stanovili na 1300 Kč, pro prvního člena z rodiny a 900 Kč pro druhého člena z rodiny. Oddílový příspěvek prosím uhraďte do pátku 20. 12. 2019 na náš oddílový účet 2501594408 / 2010.

V rámci tohoto příspěvku hradíme poplatky za provoz klubovny (elektřina, odvoz odpadu), poplatky ústředí za registraci, amortizaci vybavení a opravy naší klubovny. V minulém roce se nám podařilo ve spodní části klubovny vybudovat sklad oddílového vybavení společně s novou podlahou, kterou bylo třeba po letech vyměnit. V dalších letech bude v klubovně postupně potřeba ještě vyřešit odvětrávání vrchní místnosti, aby se tam nehromadila vlhkost, kterou dočasně řešíme vysoušečem vzduchu.

Do příspěvku jsou zahrnuty také skautské časopisy pro každou věkovou kategorii. Časopisy objednáváme každému automaticky s registrací, která proběhne na konci ledna 2020; cena časopisu je symbolická, v rámci registrace stojí předplatné na rok pouze 40 Kč. Z tohoto důvodu Vás prosím – pokud se Vám změnila v uplynulém roce korespondenční adresa, abyste nám ji zaslali v odpovědi na tento email. Za zaplacení příspěvku Vám předem děkujeme.