Informace k letnímu táboru 2020

Konečně máme k dispozici informace k letošnímu letnímu táboru. Velice děkuji za Vaši trpělivost.

V tomto roce bychom rádi zvedli standard naší táborové kuchyně a přešli z vaření na roštech na otevřeném ohni ke stavbě vlastních kamen. Momentálně sháníme materiál na stavbu kamen. V současné době máme k dispozici rám a pláty, potřebujeme ale ještě sehnat komín, cihly a dvířka. V případě, že by někdo z Vás nebo Vašich známých mohl darovat nebo prodat nějaký materiál nebo know how za rozumnou cenu, budu rád, pokud mě budete kontaktovat. 

Dále všechny rodiče i starší prosím, zda byste mohli informovat Kaerua pokud již teď víte, že se Vaše dítě nemůže tábora z nějakého důvodu zúčastnit. Stačí napsat krátkou odpověď na odd-petka@skaut.cz.

Nyní k vlastním informacím o táboře. V příloze naleznete dva dokumenty – přihlášku a detailní informace o táboře. V nich se dočtete vše potřebné. Pro jednoduchost rekapituluji důležité informace z přiložených dokumentů níže:
– Vyplněnou přihlášku prosím odevzdejte do 20. 6. Můžete ji buď vyplněnou a podepsanou vyfotit (naskenovat) a poslat na odd-petka@skaut.cz, nebo ji odevzdejte rádci družiny v papírové podobě. Od pondělka 1. 6. budeme vytištěné přihlášky vydávat na družinovkách, abyste ji dostali i v papírové podobě a nemuseli ji tisknout. Prosíme o zaplacení tábora nejpozději do 1. 7. 2020. Věnujte prosím pozornost storno podmínkám na přihlášce. Pokud někdo potřebuje zařídit fakturu přes zaměstnavatele, dejte mi prosím vědět fakturační údaje.
– Prohlášení o bezinfekčnosti společně s lékařským posudkem a zdravotní dokumentací odevzdejte až na srazu ve čtvrtek 2. 7. 2020.
– U starších 15 let včetně prosím věnujte pozornost nutnosti vystavení posudku o způsobilosti práce s dětmi praktickým lékařem. Letos navíc všechny starší 15 let žádáme, aby si u svého praktického lékaře nechali vystavit zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství kvůli přípravě jídel v kuchyni.
– Pokud Váš táborník ještě nemá skautskou krojovou košili, věnujte prosím pozornost instrukcím k nákupu krojové košile, v dokumentu informace_letni_tabor_2020.pdf najdete slevový kód, určitě jej využijte. Doporučuji začít řešit nákup krojové košile obratem, jelikož aktuální doba dodání z JunShopu je 30 dní.
– Všechny rodiče prosíme, aby zvážili, zda nám jsou schopni pomoci s víkendovou stavbou tábora. Pokud ano, určitě prosím využijte dokumentu ke spolujízdě a vyplňte, že jedete a případně kolik máte míst (více informací v informace_letni_tabor_2020.pdf). Pokud nemáte k dispozici vlastní automobil, přidejte se k někomu, kdo má a na stavbu jede. Všechny, kdo na stavbu pojedou žádáme, aby přišli na sraz v sobotu 27. 6. v 7:00 ke klubovně. Potřebujeme Vaší pomoc, abychom mohli naložit oddílový inventář do nákladního auta.

V případě jakýchkoli nejasností a dotaz prosím neváhejte kontaktovat vedoucího oddílu, Jana Brejchu – Kaerua.