Vánoční oddílovka 11. 12. 2021

Letos uspořádáme klasickou Vánoční oddílovku v naší klubovně a jejím okolí. Vezměte si s sebou teplé oblečení a kvalitní obuv, část dne budeme určitě venku. Kdo má, nezapomene si kroj, protože Vánoční oddílovka je slavnostní událostí. Kdo kroj nemá, vezme si alespoň šátek.

Pokud je ve Vaší moci, prosíme, nechte udělat dětem alespoň antigenní test nebo samotest, zvýší to naši šanci nenakazit se navzájem. Papír není potřeba. Uvnitř klubovny budeme nosit respirátor nebo nanoroušku, vybavte jimi prosím děti (viz aktuální pravidla: Koronavirová pravidla pro skautskou činnost od 22. listopadu 2021 – Skautská křižovatka).

Sraz: v 9:00 u klubovny centrálně pro všechny, ptačí stromek budeme zdobit až po zahájení.
Konec: v 19:00 u klubovny.
S sebou: svačinu, pití (doporučuji termosku s teplým čajem i lahev na vodu, vodu lze dočepovat v klubovně, čaj taktéž během oddílovky uvaříme na doplnění), !!přezůvky!!, kroj nebo alespoň šátek, respirátor (nebo nanoroušku), ozdoby na ptačí stromek (jedná se o jakékoli jídlo pro lesní zvěř, tedy zrní, lůj, jablka, apod., co může sníst lesní svěř, pověsíme na smrček v lese, ideálně bez obalů. Jednotlivé družiny si mohou na družinovce vymyslet, kdo co přinese tak, aby se dal stromek efektně ozdobit, více informací sdělí rádcové družin). Dále alespoň 20 vlašských nevyloupaných ořechů ve skořápce na ořechový hazard (oblíbená hra našeho oddílu o ořechy), volitelně dárek pro členy své družiny, svíčku na svíčkový pochod (vhodná je větší, tlustší svíčka, nevhodné jsou dortové, nebo čajové svíčky, půjdeme asi 10 minut se svíčkou potmě).

Za akci zodpovídá Kaeru: kaeru@skaut.cz, 605 400 238, případné dotazy, které nezodpoví rádcové družin proto prosím směřujte na něj.

Těšíme se na Vás!

Tento záznam byl publikován v Výpravy . Uložit odkaz do záložek.