Jarní tábor na Selešce 2024

Letošní jarní tábor proběhne opět na skautské základně Seleška, která se nachází poblíž obce Petrovice v Lužických horách (https://www.seleska.cz). Okolní příroda nabízí zajímavá místa k prozkoumání, dále se můžete těšit na spoustu zábavy, dobrodružství a čas strávený v kruhu kamarádů.

Prosím všechny aby vyplnili závaznou online přihlášku do 11. 2. 2024, abychom mohli včas zařídit vše potřebné pro daný počet účastníků. Prohlášení o bezinfekčnosti a souhlas s poskytováním informací prosím přineste v papírové podobě na sraz.

Informace k ceně a platbě tábora:

  • V ceně je zahrnuta strava, doprava osob a materiálu, pronájem ubytování, náklady související se zajištěním programu.
  • Po 11. 2. přijde email s QR kódem pro platbu.
  • Cena tábora je 1280,-

Sraz: v sobotu 24. 2. 2024, 8:30 na nádraží ČD. (prosím o striktní dochvilnost!)

Návrat: ve středu 28. 2. 2024, v 17:00 na nádraží ČD v příjezdové hale.

S sebou: 4 páry tenkých a 2 páry silných ponožek, 4x spodní prádlo, mikina či svetr, 3 trička, tepláková souprava, 4 kapesníky, ručník, náhradní rukavice, čepici a kalhoty, kroj a šátek (na sebe). Mýdlo, kartáček na zuby, zubní pastu, hřeben. Bačkory, jedny pohory či kvalitní zimní boty jsou na tuto akci nutností. Povinné věci, pro jistotu připomínám: kapesní nůž, KPZ (do KPZ prosím dejte na vždy kopii kartičky pojištěnce), uzlovačku, zkoušky, baterka (nutná), tenisák, 5 papírových míčků, zápisník, 3 tužky nebo propisky. Dále pastelky, PET láhev na pití nebo ještě lépe termosku, spacák, pláštěnku, oddílový zpěvník (kdo má). Kdo z maminek a tatínků může, prosíme, upečte nám bábovku na snídani. Moc děkujeme!

Družina dohromady: lékárnu, vlajku, kroniku.