13. 4. oddílová výprava do Skalákovny

Milí členové oddílu, v sobotu 13. 4. se tradičně vypravíme ke Skalákovně u Světlé pod Ještědem, kde opět svedeme nejednu bitvu. Jak je již zvykem, boj proběhne formou míčkových her, proto si, prosím, bedlivě přečtěte všechny instrukce. V případě, že na výpravu nemůžete přijít, se omluvte Matymu. Pokud byste měli jakýkoliv dotaz neváhejte ho kontaktovat. Těšíme se na vás!

Sraz: 7.55 na autobusovém nádraží
Konec: 17.30 tamtéž


S sebou: Pití alespoň 1,5 litru, svačina na CELÝ den, oblečení na umazání (pokud chcete, můžete tradičně přijít na první jarní výpravu v kraťasech, ale dbejte na své zdraví), !!!20× PAPÍROVÝ MÍČEK!!!, ŠTÍT (kartonový, max. rozměr 1×1 m), uzlovačka, 50 Kč.
Do družiny: vlajka, LÉKÁRNA.


Speciální poznámka I: Míčky se pokuste vyrobit tak, aby létaly (nebojte se poprosit rodiče o pomoc a nechte si výrobu ukázat od rádce na družinovce), a ideálně je podepište nebo jinak označte, aby byly od ostatních rozeznatelné.
Speciální poznámka II: Štít vyrobte více vrstev kartonu, okraj zpevněte lepící páskou. Jednovrstvé štíty se během her rozpadají a vytvářejí v přírodě nepořádek. Ujistěte se, že úchyty přidělané na štít nelze snadno vytrhnout. Doporučujeme štít provrtat a protáhnout otvory silnější kus lana či hadru.


Kontaktní osoba: Matyáš Novotný – Maty; tel.: 736270208

Tento záznam byl publikován v Výpravy . Uložit odkaz do záložek.