Oddílový Discord

Pro zjednodušení elektronické komunikace jsme založili oddílový Discord. Discord je webová služba pro elektronickou komunikaci pomocí webového prohlížeče, mobilní nebo desktopové aplikace (aplikace na počítač).

Pokud se k nám chcete připojit, připravili jsme pro Vás oddílový kanál, kde se společně mohou bavit všichni členové oddílu. Pokud již máte na Discordu svůj účet, rovnou se na oddílový kanál můžete přihlásit: https://discord.gg/qWMk2vu. Pokud ještě účet nemáte a chcete se připojit, založte si nejdříve účet na stránce Discordu: https://discordapp.com.

Dále jsme založili kanál speciálně pro rodiče. Rodičům, kteří mají (nebo chtějí používat) Discord, to umožní snadněji se domlouvat mezi sebou, nebo i s námi, vedoucími. Na rodičovský kanál se přihlaste přes následující odkaz: https://discord.gg/3zQETZ. Pro přístup do rodičovského kanálu bude potřeba souhlas administrátora, proto po přihlášení prosím pošlete soukromou zprávu Kaeruovi (uživatel brejchaja) a ten vás do rodičovského kanálu přidá.

Samozřejmě je na Vás, jestli tuto formu komunikace budete, nebo nebudete chtít využít. Bereme to zatím jako doplňkovou formu, která nám možní se domlouvat rychleji a efektivněji, zejména v případě jakýchkoli dotazů, či připomínek.