Hromadný nákup krojových košil

Letos jsme se rozhodli uspořádat hromadný nákup krojových košil (a také pomoci v jejich možném prodeji pokud někdo odrostl a potřebuje košili vyměnit, více níže). Na letní tábor potřebuje každý náš člen krojovou košili – bude se hodit na ranní a večerní nástup k vyvěšování a stahování vlajky, stejně jako na výpravy či případný vlčácký/světluškovský/skautský slib. Skautský kroj náš oddíl tradičně využívá po celý rok, a tak prosím zejména rodiče nováčků, aby kroj svým dětem pořídili. S nákupem krojových košil před táborem není dobré otálet, jelikož z našich zkušeností z posledních let bývá před tábory velká poptávka, která často převyšuje nabídku. 

Abychom Vám nákup usnadnili, rozhodli jsme se, že objednávku krojových košil uděláme hromadně. Připravili jsme pro Vás tabulku (https://docs.google.com/spreadsheets/u/1/d/1iwiyep31PeWF2tgWnjTEeT53-AY0Z6b6dTKdf8g4QF0/edit?usp=sharing), do které můžete vyplnit jméno a příjmení člena, velikost košile, a napsat ANO/NE k dalším součástem – pro nováčky doporučujeme turbánek (šátek od nás již dostali, pokud ne, tak dostanou), domovenku (Liberec), nášivku WOSM (v případě dívek rovnou přidáme i nášivku WAGGS, která se našívá s WOSM současně), číslo oddílu a „Czech Republic“. Krojové košile můžete vybírat na eshopu – https://www.junshop.cz/krojova-kosile-pesi-detska.html, kde naleznete i velikosti a návod na to, jak vybrat správnou velikost. Mladším členům doporučujeme košili s dlouhým rukávem, který se dá v případě potřeby vyhrnout. 

Košile objednáme hromadně a uplatníme náš slevový kód, takže objednávka vyjde asi o 10% levněji. Prosíme všechny zájemce, aby se zapsali co nejdříve, a nejpozději do konce tohoto měsíce, tedy do 31. 5. včetně. Je to důležité proto, abychom mohli košile včas objednat a objednávka nám před táborem stihla dorazit. Po zadání objednávky zapíšeme cenu do tabulky. Následně Vás budeme informovat dalším emailem kam poslat peníze (platbu nejspíš provedu z osobního účtu a peníze vyberu zpětně). Jakmile objednávka dorazí do Liberce, budeme Vás informovat a dohodneme se na předání košile. 

Pokud má někdo doma košili, kterou by rád prodal, může ji přidat do tabulky na pravé straně našeho google spreadsheetu, do kolonky „Kroje z druhé ruky“. Zanechte tam prosím svůj kontakt, velikost košile a prodejní cenu. Pokud někomu bude velikost košile vyhovovat (a nebude nutně chtít koupit košili novou), tak se pak může na nabídku ozvat přímo. Jakmile se kupující a prodávající dohodne, prosíme kupujícího, aby se zapsal do pravého sloupce „Jména a příjmení zájemce“, aby bylo jasné, že je daná košile prodaná. Již nyní tam jsou dvě košile k prodeji. Prodej tímto způsobem nebudeme moderovat a necháváme na Vás, abyste se mezi sebou dohodli. V případě jakýchkoli dotazů neváhejte kontaktovat Kaerua (605 400 238), nebo svůj dotaz napište na odd-petka@skaut.cz.