Informace o letním táboře 2021

Letní tábor se kvapem blíží a mnozí již jistě vyhlíží bližší informace. Ty vám přináším v tomto příspěvku. Ke konkrétním opatřením toho zatím mnoho nevíme, jen víme, že tábory budou. Dá se ale předpokládat, že k účasti na táboře bude potřeba PCR test těsně před začátkem tábora (ohledně toho ještě dáme vědět). Stát hradí od tohoto měsíce 2 PCR testy měsíčně, doporučujeme tedy jeden nechat před začátek tábora.

Letošní rok je z hlediska informací podobný, jako ten loňský. Všechny rodiče a zejména rodiče nováčků prosíme, zda se mohou zůčastnit stavby tábora o víkendu 26. a případně 27. 6. 2021. Všechny, kdo na stavbu pojedou automobilem také prosíme, aby pomohli při nakládání nákladního auta v sobotu 26. 6. v 7.00 u klubovny. Také Vás prosíme o vyplnění tabulky pro spolujízdu (https://cutt.ly/TnlwsXS), abychom si byli jisti, že se na stavbu tábora dostanou i ti, kteří nemají svůj automobil (zejména naši roveři). 

Kdo bude potřebovat vystavit fakturu pro zaměstnavatele, napište mi prosím emailem údaje a já vystavení faktury zařídím u hospodářky našeho střediska. 

Kompletně sepsané informace k letnímu táboru naleznete sepsané v příloze pod příspěvkem – informace_letni_tabor_2021.pdf. Dále přikládám přihlášku s dalšími potřebnými formuláři – prihlaska_letni_tabor_2021.pdf. 
Vyplněnou a naskenovanou přihlášku buď můžete zaslat na email – odd-petka@skaut.cz – nebo odevzdat na družinovce rádci fyzicky. Kdo by měl problém s tisknutím formulářů, od příštího týdne budou dostupné přihlášky v klubovně, můžete o ně poprosit rádce družin po družinovce.

Je nezbytné, abychom dodržovali předem domluvené termíny začátku a konce tábora (zveřejnili jsme je již minulé září). Příprava tábora není jednoduchá a příjezdy a odjezdy členů v jiné termíny nám velmi komplikují organizaci, plynulost tábora a soužití s ostatními táborníky. Píši to zejména proto, že v minulém roce nám přijíždělo a odjíždělo několik členů v jiné termíny a tento způsob se nám neosvědčil. Pokud by někdo přeci jen potřeboval přijet/odjet jindy, dejte mi prosím vědět a budeme to řešit individuálně.

V případě jakýchkoli dotazů neváhejte zavolat Kaeruovi, nebo napsat odpověď na email odd-petka@skaut.cz, případně můžete využít i diskusi pod článkem.