Instrukce k letnímu táboru 2022

Milí přátelé, léto se nám blíží, a tak přinášíme informace k letnímu táboru, společně s přihláškou. Všechny informace jsme shrnuli v dokumentu „informace_letni_tabor_2022“. Pozornost také prosím věnujte přihlášce, kterou prosíme, abyste vyplnili a naskenovanou (vyfocenou) odeslali na adresu odd-petka@skaut.cz nejpozději do 16. 6. 2022.

Pro účastníky mladší 15 let je nutné dojít na lékařskou prohlídku, zde je vzor tiskopisu. Účastníci starší 15 let také potřebují lékařskou prohlídku, která je potřeba, aby mohli pracovat s dětmi, formulář je v dokumentu u přihlášky.

Všechny účastníky tábora prosíme o vyplnění tabulky s velikostí triček – jaká trička to budou se dozvíte na táboře, necháváme je jako drobné překvapení.

Dále prosím všechny rodiče nováčků, aby pořídili svému dítěti skautský kroj. Pro zjednodušení práce všech prosím, aby se zájemci o nový kroj napsali do tabulky krojů, kde můžete také nabídnout kroj starší (když děti odrostou). Přeprodej krojů mezi rodiči nijak dál organizovat nebudeme, zavolejte si prosím, a dohodněte se přímo. Termín pro zapsání kroje pro nákup je úterý 31. 5. 2022, poté musíme kroje objednat, aby stihli dojít do začátku tábora.

Děkuji a všem přeji krásné jarní dny, Honza Brejcha – Kaeru.