12. 12. 2020 Vánoční oddílovka

Letošní Vánoční oddílovka proběhne v blízkosti klubovny. Vzhledem k aktuálním protiepidemickým opatřením budeme celou dobu venku s tím, že v klubovně připravíme várnici s teplým čajem, který bude během oddílovky k dispozici. Nepodceňte prosím počasí a teple se oblečte, vezměte si s sebou čepici a rukavice na převlečení. 

Kdo má, určitě si s sebou přibalte karimatku a celtu. Toto vybavení využijeme k tomu, abychom si mohli společně sednout k večernímu slavnostnímu ohni.

V 11:00 se u klubovny sejdou družiny, které budou mít za úkol ozdobit tzv. “ptačí stromek”, což je jeden ze zvyků našeho oddílu. Na ptačí stromek dáváme pouze ozdoby, které mohou sníst ptáci, či jiná lesní zvěř. Ve 12:00 začne oficiální program pro celý oddíl.

Kontaktní osoba: Jan Brejcha – Kaeru, 605 400 238.

Sraz: u klubovny v 11:00 pro družiny, ve 12:00 pro celý oddíl.
Konec: u klubovny v 18:00. 
S sebou: 2x rouška, svačina!!, baterku, nebo čelovku, karimatku (kdo má), celtu (kdo má), teplý čaj do termosky, povinné věci, dárky dobrovolně, alespoň 20 vlašských ořechů, kroj (kdo nemá tak šátek, kdo nemá šátek, dostane na místě), svíčka na svíčkový pochod (raději větší, dortová/čajová je nevhodná), cukroví (dobrovolně, pokud máte co nabídnout na ochutnání), ozdobu na venkovní vánoční stromeček (raději něco nerozbitného, např. slaměná, papírová), ozdobu na ptačí stromek (např. slunečnicová semínka, lůj, jablko, mrkev, cokoli co sní lesní zvěř nebo co běžně sypete ptáčkům do krmítka).

Tento záznam byl publikován v Výpravy . Uložit odkaz do záložek.