Vařící výprava 12. 6. 2020 – 13. 6. 2020

Příští sobotu pojedeme k Sloupu v Čechách, kde najdeme zázemí pod jedním z převisů, pod který se vejdeme s celým oddílem. Převis je od autobusové zastávky vzdálen asi 400 metrů, proto těžší batoh zvládnou i mladší (snadno jim pomůžeme). V rámci této výpravy pak proběhne společné vaření oběda na ohni, proto je třeba, aby si jednotlivé družinky s sebou vzaly potřebné vybavení (níže). Večer se můžete těšit na táborák s opékáním buřtů a zpívandou. Samozřejmostí jsou hry v celém okolí, proto si určitě nezapomeňte vyrobit i dostatečnou zásobu míčků (každý alespoň 10ks). Rádce prosím, aby na družinovkách všem ukázali, jak se správné míčky vyrábí. Prosím, pokud někdo ví, že na výpravu nepojede, ať dá vědět Kaeruovi (emailem na odd-petka@skaut.cz, nebo telefonicky, 605 400 238). Potřebujeme znát alespoň přibližný počet účastníků kvůli nákupu jídla.

Sraz: v sobotu 12. 6. v 8:45 na autobusovém nádraží ČSAD.
Návrat: v neděli 13. 6. v 17:00 na vlakovém nádraží ČD.

S sebou: 250 Kč, spacák, karimatku, svačinu na sobotní dopoledne, alespoň 2l vody (na pití, lahve budeme potřebovat později na doplnění zásob, prosím každého o 2l láhev), kroj (kdo má, kdo ne, tak alespoň šátek, kdo nemá šátek ať napíše Kaeruovi), vhodné oblečení na den i na noc (na noc do spacáku ideálně nějaké tepláky, mikinu, případně čepici), přes den dle počasí jako na běžnou výpravu, ponožky a spodní prádlo na převlečení, kartáček a pastu na zuby, pevnější obuv na pohyb v lese, pláštěnku!, baterku, nůž, zápalky, tužku, zápisník, zkoušky, alespoň 10 papírových míčků na hry, tenisák, uzlovačku, KPZ, ešus nebo misku na jídlo, lžíci, zpěvník (oddílový případně Foxův co jste dostali o Vánocích), respirátor do dopravních prostředků a potvrzení o testu/očkování/prodělaném covidu. Vše si zabalte do batohu, rozhodně nevozte cestovní tašky nebo kufry. 

Družina s sebou: vybavení na vaření (kotlík, víčko na kotlík, prkénko, apod.), lékárnu. Členové oddílové rady jídlo na vaření dle dohody.

Kontaktní osoba: Jan Brejcha – Kaeru (605 400 238).

Tento záznam byl publikován v Výpravy . Uložit odkaz do záložek.